Stockman Verhuur V.O.F.

Tenten

Van pyramidetenten tot kadertenten voor u op maat. Wij kunnen ze leveren. Op onderstaande pagina vind u meer informatie over onze tenten en de bijbehorende prijzen.

Kadertenten

De juiste tent voor iedere party! Zoekt u een tent voor uw feest, een receptie, jubileum enzovoorts dan hebben wij steeds een perfecte oplossing namelijk stijlvolle aluminium kadertenten. Met een bescheiden budget is een mooie luxueuze feestruimte te creëren.

Comfort en veiligheid De aluminium kadertenten bieden een mooie open ruimte met een strak design. Er kunnen naar eigen keuze ramen aangebracht worden en zelfs compleet doorzichtige wanden zijn een optie. De tenten sluiten helemaal naadloos af en dat zorgt voor tenten zonder tocht. De tenten zijn ook onderling koppelbaar door middel van een goot waardoor grotere ruimtes of verschillende maten gecreëerd kunnen worden.

Afmetingen De tenten zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen. De breedtes die wij kunnen leveren zijn 6, 8 of 10 meter. Wanneer wij deze onderling koppelen door middel van een goot ontstaan er tenten van 16 of 20 meter breed. De lengte van de tenten wordt elke keer met 3 of 5 meter verlengd.

Aankleding Wij bieden ook mogelijkheden met betrekking tot aankleding van de tenten. Hierbij moet u denken aan houten vloeren, verwarming, verlichting, meubilair, servies, tapijt, spreekstoelen enzovoorts. Wij bieden u een uitgebreide keuze naar wens.

Advies Wilt u advies over een tent of wilt u dat wij een keer op locatie komen kijken naar de mogelijkheden? Geen probleem, stuur ons een mailtje of geef ons een belletje en we maken een afspraak. U zult versteld staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Huurregels
- Huurprijzen per weekend, alle prijzen excl. BTW
- Locatie onder voorbehoud van geschiktheid
- Minimaal 2 personen moeten aanwezig zijn voor opbouw en afbraak. (anders worden extra kosten in rekening gebracht)
- De huurder moet verzekerd zijn tegenover derden
- Stockman Verhuur is niet verantwoordelijk voor ongevallen
- Bij beschadiging/verlies worden kosten berekend.

Een indruk van onze kadertenten


Kadertenten 6 meter

Toon opties/prijslijst

Kadertenten 8 meter

Toon opties/prijslijst

Kadertenten 10 meter, segmenten 3 meter

Toon opties/prijslijst

Gekoppeld 16 meter

Toon opties/prijslijst

Kadertenten 10 meter, segmenten 5 meter

Toon opties/prijslijst
Pyramidetenten

Een passende entourage voor een feestje, receptie, bedrijfsfeest of een open huis? De pyramidetent heeft een luxe en prachtige uitstraling.

Betaalbare uitstraling Een uiterst representatieve en toch betaalbare oplossing met dezelfde aluminium tenten. Dit zijn echt blikvangers wanneer er een feestje te vieren is

Comfort en veiligheid Deze tenten kunnen snel en makkelijk geplaatst worden. De zeilen aan de zijkant zijn makkelijk te openen door middel van een rits systeem. De zeilen kunnen ook los van elkaar geritst worden zodat ze open geschoven kunnen worden.

Onderling koppelbaar De pyramidetenten zijn onderling perfect 'naadloos' en waterdicht te koppelen door middel van een goot. Het geeft een heel mooi sfeerbeeld wanneer er meerdere pyramiden tegen elkaar aan staan.

Een indruk van onze pyramidetenten

Pyramidetenten

Afmetingen Oppervlakte (m2) Capaciteit Prijs zonder vloer Prijs met vloer
8x8
50 50 € 285,- € 423,-
6x6
36 36 € 225,- € 324,-
5x5
25 25 € 180,- € 229,-
4x4
16 15 € 140,- € 179,-
Aankleding

Wij bieden naast de tenten ook extra aankleding voor in de tenten. Ruime keus aan mogelijkheden staan hieronder voor op u opgesomd. Denk daarbij aan houten vloeren, tapijt, verwarming, verlichting enzovoorts

Categorie Omschrijving Prijs
Vloeren
Extra houten vloer, per m2 (met hulp gelegd) € 2,75
Vloeren
Dansvloer, per m2 (met hulp gelegd) € 7,35
Vloeren
Tapijtrollen, per m2 (met hulp gelegd) € 2,70-3,50
Vloeren
Tapijt-tegels, per m2 (met hulp gelegd) € 3,25
Verlichting
Prikkabel, witte lampen, 25 meter € 26,-
Verlichting
Luxe-bollenlamp (5x60W), per stuk € 26,-
Verlichting
Lounge/Halogeenlamp, per stuk € 26,-
Verlichting
Kroonluchter, per stuk € 52,-
Verlichting
Verlichtingsbord "nooduitgang" € 16,-
Verlichting
Kabelhaspel 25 meter € 7,50
Diversen
Spreekgestoelte, 115 cm hoog € 24,-
Diversen
Kamerscherm, 180x180 cm € 16,-
Diversen
Betonblok (als verankering niet mogelijk is) € 25,-
Diversen
Kapstokken aan rek, per kapstok € 0,60