Stockman Verhuur V.O.F.

Contact

Welkom op onze contactpagina. Wij staan altijd voor u klaar voor het maken offerte op maat, vragen over leveringen en meer. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0115 630106. Vergeet ook niet bij de faq te kijken, waar veel van uw vragen beantwoord worden!ContactformulierFAQ

Hoe lang van tevoren moet ik bestellen?
Ik heb de artikelen alleen in het weekend nodig, gelden dan dezelfde huurprijzen?
Is het mogelijk om de tenten zelf op te zetten?
Ik geef een feest, hoe groot moet mijn tent worden?
Moet ik servies schoon retour leveren?
Wanneer wordt mijn tent geplaatst?
Ik wil een feest geven maar is mijn locatie daar wel voor geschikt?
Er wordt gevraagd of de tent(en) gekeurd zijn, wat nu?


Huurvoorwaarden

Stockman Verhuur staat altijd klaar om uw evenement, bedrijfsfeest of markt naar het beste van haar vemogen te ondersteunen. Maar bij het verhuren van goederen horen ook een aantal regels. Voor de volledige voorwaarden raden wij u aan de algemene voorwaarden te raadplegen. Onderstaande geeft een overzicht van de belangrijkste regels die wij hanteren;

  • Aansprakelijkheid Stockman is niet aansprakelijk voor enige schade die onstaat door haar eigendommen of eigendommen van derden door onjuist gebruik van de door Stockman verhuurde goederen. Stockman verwacht dat de huurder zichzelf verzekert tegen schade & ongevallen.
  • Prijzen en beschikbaarheid Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Beschikbaarheid van goederen onder voorbehoud.
  • Bezorgkosten Bij bestellingen onder de € 250,- rekenen wij vervoerskosten. (€ 15,- voor de stad Terneuzen, € 40,- voor Zeeuws-Vlaanderen en € 60,- voor Belgie). Voor marktkramen gelden afwijkende bezorgkosten namelijk € 30,- voor de stad Terneuzen en overige regio's € 50,-. Boven de 25 kramen gratis bezorging!
  • Schade en diefstal Bij schade of diefstal aan/van onze goederen tijdens de huurperiode worden marktconforme herstelkosten of vervangingskosten in rekening gebracht.
  • Hulp op locatie Het opzetten van sommige van onze artikelen is een flinke klus. Derhalve verwachten wij bij grotere artikelen zoals tenten en podia hulp op locatie. In principe gaan wij uit van de aanwezigheid van 2 fysiek sterke personen. Zijn die personen niet aanwezig bij op/afbouw dan brengen wij respectievelijk 20 of 40% meerkosten in rekening.
  • Huurperiode Huurprijzen gelden per weekend of (in overleg) per midweek of per evenement.
  • Plaatsing Evenementlocaties moeten bereikbaar zijn voor gemotoriseerd verkeer en vlak/zonder obstakels. Bij twijfel kunnen wij op locatie een beoordeling uitvoeren.